Waarom een Podiumpas?

Met de Podiumpas willen we drempels verlagen voor cultuurliefhebbers om vaker en avontuurlijker naar het theater te gaan, met als beoogd resultaat vollere zalen. Daarnaast ondersteunen Podiumpas houders de theatersector, de podia maar bovenal de kunstenaars, want het grootste deel van de maandelijkse bijdrage gaat naar hen.

Met dit idee als uitgangspunt zijn we aan de slag gegaan. Geslaagde voorbeelden zijn er te over: voor enthousiaste museumbezoekers is er de Museumjaarkaart, voor filmliefhebbers zijn er passen zoals de Pathé Unlimited pas of de Cinevillepas. Voor de theaterliefhebbers presenteren we nu de Podiumpas!

Welke organisatie zit er achter de Podiumpas?

De pas is een initiatief van drie theaters in Amsterdam (Internationaal Theater Amsterdam, Frascati en Theater Bellevue).

Samen willen we testen of de Podiumpas een levensvatbaar initiatief is. Dat testen we met een groep geselecteerde bezoekers. Als de pilot succesvol blijkt, wordt de pas definitief uitgerold. De Podiumpas is dan voor iedereen te koop en we hopen dat zoveel mogelijk theaters in het land zich aansluiten zodat het publiek met dezelfde pas een steeds ruimere keuze aan voorstellingen heeft. Inmiddels sloten al veel theaters zich aan bij het initiatief.

De tweede fase van de pilot wordt ondersteund door:

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief/wachtlijst.

Algemene voorwaarden